You are here

Billetkontorenes åbningstider

Med Vinter neddrosler vi igen billethusenes åbningstider. Billetkontoret i Hundested tilstræber vi at holde åbent fredag eftermiddag (Se åbningstiderne under ‘Pladsbestilling). Vi skal derfor opfordre til at henvende sig her ved brug for manuel assistance via telefon eller personlig betjening. Man kan også her med fordel gøre sine indkøb af 10-turs kort. Vi skal dog gøre opmærksom på at alle funktioner kan varetages ude om bord - men - som udgangspunkt skal man søge at købe billet inden ombordkørsel på færgen. Kun vigtige oplysninger må stiles telefonisk til færgen når kontoret har lukket såsom oplysninger om lastbil- eller bus overførsler samt til orientering om forsinkede trafikforbindelser

Med vinter - og dermed lav belægning på færgen - anbefaler vi stadig at reservere plads, me man skal dog være meget uheldig for ikke at komme med om man ikke her reserveret plads. (*)
Bookingtelefonernes aktuelle åbningstider kan altid ses under pladsbestilling.

Billetautomater
Selv om kontorerne er åbne, vil billetautomaterne stadig fungere døgnet rundt, og for endnu hurtigere ekspedition kan det altid anbefales at bruge disse.
Vi har nu 2 billetautomater i hver færgehavn. I Hundested er den ene billetautomat placeret ved billethuset, mens den anden er placeret i gavlen af vores nye administrationsbygning - få meter fra togets trinbræt på vej mod færgen. I Rørvig er automaterne placeret ved siden af hinanden på billethuset.
Billetautomaterne håndterer IKKE 10-turs kort og kontantbetaling. Disse funktioner varetages i billetkontorerne og ombord på færgen.


....................................................

(*) Vi sejler sommeren igennem med vores to færger Isefjord of Nakkehage. Billister, som har reserveret plads, vil først blive kørt ombord hvorefter ureserverede biler vil kommer ombord efter tur.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer