Isefjorden rundt med 4 hyggelige færger

Det er en oplevelse for alle sanser at tage turen på ca. 130 km. rundt om Isefjorden!
Rejs i dit eget tempo og den transportform du foretrækker. Turen rundt om fjorden kan gøres i bil, men du får den største oplevelse ved enten at gå eller cykle ad Fjordstien, der går næsten hele vejen rundt - og mange steder løber helt nede i vandkanten. Og de små færger ved Orø, Rørvig, Kulhuse og Hundested giver alle en herlig oplevelse på vandet. Undervejs vil du opleve helt særlige stemningsøjeblikke og fantastisk natur.

Isefjorden rundt byder bla. på et Ø-hop til Orø, med en ø-atmosfære så man føler sig hensat til en svunden tid. Næppe noget sted i Danmark findes en smukkere og mere afvekslende natur end i Fjordlandet med kilometerlange sandstrande, skove og landskaber med herregårde og kirker. Du kommer igennem hyggelige landsbyer og i købstaden Holbæk finder du tilmed et hovedstrøg med mange små hyggelige cafeer og butikker. For ikke at tale og de mange små havne med et skønt miljø og masser af stemning.

Stop op ved et af Fjordlandets gode spisesteder og smag f.eks. på Isefjordens »guld« de verdensberømte fjordrejer, det lokale øl fra de nye microbryggerier eller Lammefjordens grøntsager.
Overnat på et af de gode hoteller, kroer og vandrerhjem eller benyt rundtursbillettens fordelagtige campingtilbud. På ruten er der også flere fine shelterpladser – eller prøv en overnatning i det fri.

Se de 4 Færgers hjemmeside for yderligere information: www.4faerger.dk.
Eller download brochuren “Ta’ 4 Færger – På rejse gennem det grønne langs det blå” og find inspiration og nyttige informationer til turen rundt om Isefjorden.

God Tur!

Læs mere om De 4 færger her Download brochure her

På hver af de 4 færger kan du købe en samlet færgebillet som gælder til alle 4 ruter.

Priserne i 2023 er:

Voksen: 100 kr.
Børn: 50 kr.
Cykel*: 20 kr.
Knallert*: 130 kr.
Motorcykel*: 130 kr.
Personbil*: 195 kr.
Campingvogn: 195 kr.

*Uden chauffør/without driver/ohne Fahrer