To unikke havnemiljøer

Færgefarten Hundested-Rørvig forbinder to af de dejligste havnemiljøer på Sjælland. På hver sin side af Isefjorden er der unikke muligheder for sjove oplevelser. Hundested Havn og Rørvig Havn har hver deres aktive kulturliv, hvor du kan nyde både café- og restaurantliv. Der er noget historisk omkring havnenes umiskendelige lugt – saltvand, frisk luft, røget fisk og tjære. Et havneliv er et ganske særligt liv. Både Hundested og Rørvig Havn har badestrande og muligheder for et friskt dyp i havet. Hundested-Rørvig Færgefart lader dig komme nemt frem og tilbage mellem de to livlige havnebyer.

Læs mere om, hvad du kan opleve her:

Visit Nordsjælland Visit Odsherred
Hundested Rørvig Færgefart

  Billetkontoret i Hundested:
Havnegade 21, 3390 Hundsted

  Billetkontoret i Rørvig:
Toldbodvej 77, 4581 Rørvig

+45 47 93 71 50

hundested@hundested-roervig.dk

Book billet online

Sandskulpturfestival

I Hundested Havn finder Sandskulptur Festival sted hvert år. Festivalen er en international attraktion. De deltagende kunstnere kommer fra forskellige dele af verden. Skulpturerne vokser frem af sandet, og kunstnernes teknikker er uovertrufne. Sandskulptur Festival i Hundested Havn er bestemt et besøg værd.

Festivalområdet tilbyder også muligheder for at nyde en kaffe eller en øl. Ligesom alle caféer og spisehuse omkring Hundested Havn er åbne og fulde af liv. Hundested Havn er et anker for kreative og innovative erhverv og værksteder, der blandt andet huses i bygningen, Propellen. I havnen er der desuden rig mulighed for at opleve et traditionelt lystsejler-miljø, ligesom et besøg på det lokale bryghus kan være en sjov oplevelse for de fleste.

Isefjordsbillet – 2024

Færgebillet tur-retur med Hundested-Rørvig Færgefart for gående + entre til Sandskulptur Festivalen.

Voksne: 145 kr. Normalpris 197 kr. Spar 52 kr.
Børn: 65 kr. Normalpris 96 kr. Spar 31 kr.

Billetten kan kun købes i Rørvig og skal bruges til rejsen fra Rørvig til Hundested, entre til Sandskulptur Festivalen og retur til Rørvig.

Se sandfestival.dk for yderligere information.

Sommerland Sjælland

I Odsherred ikke langt fra Rørvig Havn, ligger Sommerland Sjælland. Det er en familiepark fuld af forlystelser, spas og løjer. Her kan hele familien slå sig løs en hyggelig dag.

Sommerland Sjælland er stedet, uanset om man er til vilde forlystelser eller mere rolige aktiviteter som en gåtur mellem parkens blomster eller dyr. Har familien brug for et helle fra hverdagen eller en mindeværdig ferieoplevelse, tilbyder Sommerland Sjælland også overnatningsmuligheder.

Kører man igennem Rørvig Havn på vejen til Sommerland Sjælland, vil man som regel se børn optaget af Rørvig Havns traditionsrige kræbberæs. Ligesom der er mulighed for at nyde røget fisk eller en is på kajen, mens man nyder den maritime stemning.

Tag med Hundested-Rørvig Færgefart til Sommerland Sjælland, så er færgen gratis for både billister og gående passagerer.

Læs mere her: Gratis transport til Sommerland Sjælland

Isefjorden rundt med 4 færger

Det er en oplevelse for alle sanser, i alle aldre at tage turen rundt om Isefjorden. Køb en samlet færgebillet til de fire færger og rejs til det prisniveau, tempo og den transportform du foretrækker. Udover den smukke natur byder turen på masser af seværdigheder og attraktioner.

Priser 2024

Voksen/Adult/Erwachsene: 130 kr.
Børn/Children/Kinder (4–12): 65 kr.
Cykel/Bicycle/Fahrrad: Gratis 
Knallert/Moped: *150 kr.
Motorcycle/Motorrad: *220 kr.
Personbil/Car/PKW: *220 kr.
Campingvogn: 220 kr.
*Uden chauffør/without driver/ohne Fahrer

Se mere her